SYARAT PRE ORDER


Syarat Pre Order :

1. Apabila anda memesan produk yang termasuk kategori PRE-ORDER, setelah melakukan tempahan, anda dikehendaki untuk membayar Deposit  sebanyak 70% daripada harga produk tersebut.

2. Apabila anda tidak melakukan pemindahan Deposit pada ketentuan yang sudah ditetapkan, maka kami menganggap transaksi yang dilakukan batal. Tempoh maksimum Transfer Deposit (Tanda Jadi) adalah dalam masa  24 jam

3. Apabila anda telah melakukan pemindahan Deposit 70%, sila hantar bukti transaksi pembayaran anda melalui wassap @ telegram . Sila sertakan #No.Order @ Nama anda dalam bukti transaksi pembayaran. Setelah kami menerima pengesahan pembayaran, maka barang akan segera diproses. TIDAK ADA REFUND atau PEMBATALAN TEMPAHAN KETIKA Deposit SUDAH DITERIMA. ( Kecuali apabila bahan out of stock )

4. Ketika produk yang ditempah sudah siap @ sudah ready , Kami akan menghantar invoice baki 30% + Caj penghantaran untuk produk tersebut. Baki  harus dilakukan dalam masa maksimum 48 jam dari invois dihantar.( Boleh berbincang jika ada sebarang masalah ) Sila sahkan baki  yang telah dilakukan ke telegram.

7. Diatas adalah Syarat dan Terma  , Sebarang  pertanyaan, boleh terus menghubungi kami di 011-11335855 ( telegram/whatsapp/sms )

Pembelian terus melalui Whatsapp terus “Tempah Sekarang “

 

 

 

Note : Cara sblm click tempah sekarang : Pastikan anda Copy Paste & send detail dibawah :

Nama <> Alamat <> No  Tel <> Nama Pesanan <> Kuantiti <> Tarik Majlis <> Note Tambahan ( Artwork Jika Ada cetak Nama , Sticker & tag )

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s